Българската федерация по баскетбол публикува остра позиция срещу президента на

...
Българската федерация по баскетбол публикува остра позиция срещу президента на
Коментари Харесай

Баскетболната федерация осъди Тити Папазов заради разказа му в „При ТоТо“

Българската федерация по баскетбол разгласява остра позиция против президента на БК „ Левски “ Константин Папазов. Причина за това е разказът на Тити в подкаста „ При Тото “, където треньорът разкри, че през 1995 година е остригал главата на младо момиче, с което имал интимна връзка. Той прибягнал до това, откакто схванал, че му изневерила с негов другар.

Участието на Тити в подкаста е от март месец, само че провокира социална реакция и отрицание едвам след осветляването на случая с нарязаното момиче от Стара Загора.

„ В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ “, стои в позицията на баскетболната федерация.

Публикуваме цялостния текст на позицията:

„ Българска федерация баскетбол изрично се разграничава и остро осъжда дейностите на господин Константин Папазов, сегашен президент на БК Левски 2014, които станаха обществено притежание в подкаста „ При Тото “.

В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ.

Всяка форма на експанзия – психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията , несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост.

В персонално качество съм уверен, че необятното публичното неодобрение, на което е подложен господин Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата отминалост.

Георги Глушков,
Президент на Българската федерация баскетбол “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР