Българската федерация по баскетбол излезе с остра позиция срещу президента

...
Българската федерация по баскетбол излезе с остра позиция срещу президента
Коментари Харесай

БФ Баскетбол осъди остро Тити Папазов

Българската федерация по баскетбол излезе с остра позиция против президента на БК Левски Константин Папазов. Причина за това е разказът на Тити в подкаста „ При Тото “, в който той разкри, че е остригал главата на 16-годишно момиче, с което имал интимна връзка. Той прибегнал до това, откакто схванал, че му изневерила с негов доста непосредствен другар.

 

„ В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ “, се написа в позицията на родната федерация.

Пълен текст на позицията:

„ Българска федерация баскетбол изрично се разграничава и остро осъжда дейностите на господин Константин Папазов, сегашен президент на БК Левски 2014, които станаха обществено притежание в подкаста „ При Тото “.

 

В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ.

Всяка форма на експанзия – психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост.

 

В персонално качество съм уверен, че необятното публичното неодобрение, на което е подложен господин Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата му отминалост.

Президент на Българската федерация баскетбол “.

 

/БГНЕС

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР