Българската държава за пореден път доказва, че туризмът е последна

...
Българската държава за пореден път доказва, че туризмът е последна
Коментари Харесай

Асоциацията на заведенията: Защо пътищата към морето се ремонтират в разгара на сезона?

Българската страна за следващ път потвърждава, че туризмът е последна грижа за нея. Това се показва в взаимна позиция на Българската асоциация на заведенията и Съюза на заведенията в България.

В разгара на сезона се правят серия поправки по пътищата към и във морските ни курорти, като е явно, че съвсем никой от тях не е незабавен. Това затруднява извънредно доста напредването на туристите, които попадат в многочислени „ тапи “. Тези, които вършат дълги уикенди към този момент започнаха да се отхвърлят от тях, тъй като вместо за три часа, пътуват до курортите и курортните градове през целия ден. Подобно е ситуацията и на автомагистрала „ Хемус “.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България упорстват ремонтните действия да бъдат съобразени с потока от туристи, а не да се унищожава почивката им с висене на асфалта.

Ние сме изрично „ ЗА “ да имаме хубави пътища, само че дано се вършат с мисъл! Поради доста аргументи, справедливи и субективни, сезонът е непоносим. И в този момент като че ли съзнателно се основават спънки на почиващите.

Спрете да пречите, а не е неприятно и да опитате да помогнете!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР