Българската биатлонистка Лора Христова спечели бронзов медал в първия ден

...
Българската биатлонистка Лора Христова спечели бронзов медал в първия ден
Коментари Харесай

Лора Христова с бронз от Световното по летен биатлон

Българската биатлонистка Лора Христова завоюва бронзов орден в първия ден на Световното състезание по летен биатлон в Руполдинг, Германия, откакто приключи трета в дисциплината суперспринт при девойките.

Във финала на дисциплината Христова позволи пет неточности в стрелбата и в последна сметка финишира на 38 секунди от победителката Селина Марие Кастъл от Германия.

Силното българско показване бе допълнено и от седмото място на Валентина Димитрова. Тя направи четири пропуща на огневия рубеж и приключи на изоставането от 55 секунди от победителката.

Последната ни представителка при девойките Стефани Йолова пък отпадна още в квалификациите и по този начин остана отвън първите 30.

При младежите най-добре от българите се показа Благой Тодев, който се подреди 21-ви в суперспринта с осем пропуща в стрелбата. Другите двама българи в конкуренцията Васил Зашев и Константин Василев пък отпаднаха още в квалификациите, а първенец стана Максим Фомин от Латвия.

Утре програмата на Световното състезание по летен биатлон в Руполдинг продължава със суперспринтовете при мъжете и при дамите.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР