Българската баскетболна звезда на Олимпиакос Александър Везенков видимо говореше трудно

...
Българската баскетболна звезда на Олимпиакос Александър Везенков видимо говореше трудно
Коментари Харесай

Александър Везенков: Загубата боли, никой не помни какво си направил, ако не спечелиш

Българската баскетболна звезда на Олимпиакос Александър Везенков очевидно говореше мъчно след, която лиши гръцкия отбор от първи успех в конкуренцията след 10-годишна пауза.

Везенков изигра страховит мач за " червено-белите ", изравнявайки върха на Шейн Ларкин за най-вече точки във край - 29, само че в последна сметка даже това не стигна на неговия гранда от Пирея.

" Нямахме положителни набези и изпуснахме лесни кошове. Позволихме два коша и една тройка, само че това са опитни играчи. Някои може да кажат, че това са доста сложни стрелби, само че за тях не са. Боли, боли. Мога да кажа, че съм горделив от моя тим. Трябва някак си да се съберем, въпреки че знам, че е мъчно. Все отново би трябвало да приключим финала уместно ", стартира българинът.

" Никой не помни какво си направил, в случай че не спечелиш, тъй че моите самостоятелни достижения не ме интересуват ", добави тъжният Везенков.

Накрая състезател №1 на България за 2022 година се обърна към всички деца в България, с цел да им благодари, че са почнали да се интересуват от баскетбол и съобщи, че в случай че даже едно от тях стартира да се занимава със спорта, то това би било триумф.

" Благодаря на всички деца в България, че почнаха да гледат баскетбол и че са в залата. Ако може да вдъхновим даже едно дете да играе баскетбол, ще сме си свършили работата ", приключи Александър Везенков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР