Българската бадминтонистка Линда Зечири започна по отличен начин участието си

...
Българската бадминтонистка Линда Зечири започна по отличен начин участието си
Коментари Харесай

Линда Зечири гледа уверено към Токио 2020

Българската бадминтонистка Линда Зечири стартира по отличен метод присъединяване си в първия шампионат от олимпийския квалификационен цикъл за Токио 2020. В бразилския град Кампиняс тя загуби финала, откакто се отхвърли в решителния трети гейм поради травма. Надпреварата беше част от сериите International Challenge. Зечири даде извънредно изявление за Sportal.bg .
 Тренировка и изявление с Линда Зечири @@@
“Турнирът в Бразилия беше едно ужасно преживяване. Този шампионат беше първият от олимпийската подготовка, беше извънредно мощен и триумфът ми в действителност е голям въз основата на конкуренцията, която е сега. Имах доста тежки съпернички. Целта ми беше пето-осмо място, само че на четвъртфиналите победих натурализирана китайка, която играе за Канада. Много мощно показване - доста благодаря на моя екип, на треньора ми и на всички момчета, които ми оказват помощ в този процес”, сподели Зечири пред камерата на Sportal.bg .
 Тренировка и изявление с Линда Зечири @@@

Тя се надява на мощно показване и на Игрите в Токио през 2020 година, откакто в Рио през 2016 година стигна до 1/8-финалите: “В Рио бях единствената европейка дружно с олимпийската шампионка, които се класирахме за финалите. Шансът за орден в Токио е голям, зависи от подготовката и от доста други фактори, които са в нашите ръце.”

Зечири добави, че не съжалява за развиването на нещата на Игрите в Рио: “Няма защо да скърбя. Беше едно ужасно преживяване като играч - напрежението, което един играч би трябвало да пребори преди олимпийските игри, е в действителност огромно и мисля, че там се оправих по най-хубавия метод. Не мога да виждам обратно - нямам право, излвличам единствено позитивите. Удовлетворена съм и се надявам в Токио да се показва още по-добре.”
 Пресконференция БФ Бадминтон за абсурда със сестри Стоеви @@@

Тя не пожела да разяснява в детайли абсурда със сестрите Габриела и Стефани Стоеви, които през вчерашния ден написаха намерено писмо във “Фейсбук”, в което оповестиха, че няма да играят повече за България, защото не са получили полагащите им се за подготовка пари: “Не желая да взимам някакво отношение към писмото, което е написано от сестри Стоеви към федерацията - това си е нещо сред тях. Мисля, че след това ще се разбере истината. Ще се открият всички карти и тогава ще можем да приказваме по-открито по тази тематика.”

Цялото изявление с Линда Зечири може да намерите във видеото

ФОТОГАЛЕРИЯ от подготовка на Линди Зечири ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР