Българската атлетика може да се похвали с много талантливи състезатели

...
Българската атлетика може да се похвали с много талантливи състезатели
Коментари Харесай

“Извън пистата” с Инна Ефтимова

Българската атлетика може да се похвали с доста надарени състезатели освен на пистата и в секторите за скокове, само че и отвън спортната сцена. Именно поради многочислените забавни занимания на родните състезатели Sportal.bg стартира поредицата “Извън пистата” с създател Рая Иванова .
 Тренировка на Инна Ефтимова в @@@

В тази поредност ще ви представяме някои от надарените ни спортисти в друга светлина от тази, в която сте привикнали да ги виждате. След като старта даде варненската спринтьорка Йорданка Иванова, в този момент е ред и на съотборничката й Инна Ефтимова.
 @@@

За никого не е загадка, че поразяващата със сините си очи Ефтимова рисува доста добре и образованието й е обвързвано точно с изобразяване. В последните няколко години тя претворява капацитета си в изкуството, създавайки лична марка, като продуктите са рисувани ръчно от нея.
 Тренировка на Инна Ефтимова в @@@

От кого е наследила гения си, има намерение ли да се занимава с изобразяване и отсега нататък, както и какви са упоритостите й на атлетическата писта - отговорите на всички тези въпроси може да откриете във втория епизод на поредицата “Извън пистата”.  @@@

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от подготовка на Инна Ефтимова ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ с ръчно рисуваните от Инна Ефтимова аксесоари ТУК!!!
" Извън пистата " с Йорданка Иванова ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР