Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова

...
Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова
Коментари Харесай

Собственици на заведения скочиха срещу терора от мигрантите

Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова асоциация на ресторантьорите – София – районна конструкция на БХРА и Българската асоциация за туризъм упорстват за незабавни ограничения и среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, кмета на София Васил Терзиев и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов по отношение на случая на бул. „ Витоша “, при който мигранти направиха принуждение над български младежи. В позицията си те пишат:

" Ние, както и всички наши членове, а имаме вяра и жителите, сме извънредно обезпокоени от тежкия случай, при който на бул. „ Витоша “ мигранти нападнаха български младежи и направиха против тях физическо принуждение. 

Въпреки че сходни случки като че ли стартират да се считат за нещо обикновено в доста от огромните западноевропейски градове, ние ги считаме за неприемливи в прелестната ни столица! 

До скоро България и София се считаха за несъмнено и привлекателно място както за български, по този начин и за задгранични туристи. И ние държим това да продължи да бъде по този начин! 

Сред редиците ни към този момент се чуват апели за въвеждане на ред със лични сили, в случай че страната е неспособна да се оправи. Ние към момента имаме вяра на българските институции и се надяваме те да свършат работата си, с цел да не се постанова да я вършим ние.

Във връзка с гореизложеното настояваме за незабавна среща с наши представители и мигновено предприемане на съответните ограничения за попречване на сходни произшествия “, се споделя в отворено писмо от четирите организации. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР