Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Заведенията: Зеленият сертификат да отпадне веднага и за всички

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България приветстват оповестеното от държавното управление разхлабване и отпадане на ограниченията, оповестиха от браншовите организации в позиция до медиите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30800
" Считаме обаче, че това би трябвало да случи неотложно и " зеленият документ "  да не важи освен за клиентите ни, само че и за нашите чиновници. Практиката със " зеления документ "  доказано не проработи и единствено сътвори серия от компликации без да има никакъв здравен резултат ", декларират те.

" Настояваме и за отпадането рестриктивните мерки за потенциала ни на работа в цялата страна. Използваме случая, с цел да подчертаем, че практиката локалните Регионални здравни инспекции да издават ограничаващи заповеди беше извънредно порочна. Ние доста добре разбираме концепцията на този метод на деяние – страната да си спести възможна поддръжка към потърпевшите бизнеси. Но това не значи, че го одобряваме и че е вярно ", се споделя още в позицията.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30800  Председателят на здравната комисия в Народно събрание: Отмяната на Коронавирус ограниченията ще става последователно Председателят на здравната комисия в Народно събрание: Отмяната на Коронавирус ограниченията ще става последователно  Рязък спад на заболеваемостта от COVID-19 в област Сливен Рязък спад на заболеваемостта от COVID-19 в област Сливен  Вижте от кой момент ще можем да вървим на заведение без

Вижте от кой момент ще можем да вървим на заведение без " зелен документ "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР