Българската асоциация на рекламодателите (БАР) приключи етапа на кандидатстване за

...
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) приключи етапа на кандидатстване за
Коментари Харесай

Българската асоциация на рекламодателите започва оценяването на студентските проекти в конкурса BAAwards’2018

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) завърши стадия на кандидатстване за студентска премия в границите на петото издание на състезанието BAAwards, който отличава най-хубавите и новаторски маркетингови тактики осъществени през миналата година, под мотото „ БАРкод на триумфа “.

Днес започва оценяването на подадените от университетите планове на тематика „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория “. Кандидатстващите разработки са 11 от 4 университета (НБУ, УНСС, АУБГ, ИУ-Варна). Студентските екипи демонстрират максимален интерес към секторите " храни, вода и безалкохолни питиета " с 4 оферти, и " банки и небанкови финансови услуги " с 3.
От през днешния ден до 28 август основната роля има журито на BAAwards’2018, в което влизат 11 водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата: ръководител e Силвия Костова, шеф ръководство " Корпоративни връзки и маркетинг " в Пощенска банка, членове: Юлиан Добрев, cъздател и шеф проучвания в BluePo!nt, проф. доктор Христо Катранджиев, учител в УНСС и Нов български университет, Янко Кръндаров-управител на Интерснак за България, Сърбия и Македония, Йолита Ботева-директор „ Маркетинг “ на Обединена млечна компания ЕАД, Ива Димова, шеф на българския офис на интернационалната организация за маркетингови изследвания Ипсос, Боряна Великова от маркетинг екипа на Кока-Кола, Венцеслав Хиков-управляващ шеф на Графити ББДО, доктор Свилен Стрезов, шеф дивизия „ Продукти без лекарско наставление “ в Актавис, Николай Неделчев-главен изпълнителен шеф на Publicis One и Д-р Кристиян Постаджиян, учител по реклама в Нов български университет. Оценяването на студентските планове ще се извърши от 9-членен състав, като двамата академични преподаватели (проф. Катранджиев и доктор Постаджиян) няма да вземат участие, с цел да не се допусне спор на ползи.
Изпълнителният шеф на БАР, Росен Мисов, разгласи старта на конкурсната част: „ Студентският отбор-победител ще бъде показан на всички членове на БАР, които са водещи рекламодатели и работодатели в страната. Той ще бъде разгласен в информационните канали на състезанието, а създаването му ще стане част от ноу-хау на BAAwards’2018, което е образец и ентусиазъм за цялата професионална общественост. В тази мощно конкурентна среда желаем триумф на студентите и журито. “
Подробна информация за състезанието BAAwards’2018, може да прочетете на: http://www.baawards.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР