Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) удължава срока за подаване

...
Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) удължава срока за подаване
Коментари Харесай

БАКА удължава крайния срок за кандидатстване във ФАРА с 10 дни

Българската асоциация на информационните организации (БАКА) удължава периода за подаване на поръчки за присъединяване в най-големия рекламен фестивал в България – ФАРА, до 5 юли (понеделник) в това число. Към първичния краен период – 25 юни, Асоциацията прибавя спомагателни 10 дни, с цел да даде на информационните организации повече благоприятни условия да приготвят своите кандидатури. Агенциите, които подадат своите поръчки до 25 юни в това число, ще могат да се възползват от таксите за присъединяване, оповестени на fara.bg.

В интервала 26 юни - 5 юли, таксите за присъединяване ще бъдат с 10% нарастване.

Във ФАРА 2021 могат да вземат участие рекламни форми и информационни акции, които са основани в България и са публикувани/излъчени/организирани в страната или чужбина сред 01.01.2019 и 30.04.2021 година Заявки за присъединяване ще се одобряват посредством онлайн система, налична през меню „ “ на уеб страницата на Фестивала

FARA UNUSUAL 2021 ще се организира от 8 до 11 септември , като за първи път от 2000 година насам Фестивалът ще събере в столицата експертите от информационния отрасъл. Двадесет и първото издание на ФАРА минава под мотото “ Unexpect the expected ”. FARA UNUSUAL 2021 се завръща след година пауза с промени в Творческия фестивал , като включва нова категория – Бранд адаптивност , както и актуализирана подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг. За първа година, по време на ФАРА 2021, ще се организира и напълно нов Медиен фестивал , който има за цел да награди работата, която се откроява посредством тактика в потреблението на медийните канали.



Регламент за присъединяване, категории, такси и спомагателна информация за ФАРА 2021 може да бъде открита.

ФАРА 2021 събира още веднъж дружно рекламната общественост с помощта на мощната поддръжка от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

За повече информация следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР