Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) е с нов изпълнителен

...
Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) е с нов изпълнителен
Коментари Харесай

Българската асоциация на комуникационните агенции е с нов изпълнителен директор

Българската асоциация на информационните организации (БАКА) е с нов изпълнителен шеф. Начело на Асоциацията застава госпожа Дора Стрезова-Николова.

Дора Стрезова-Николова има 20-годишен опит в региона на маркетинга и връзките, продажбите и ръководството на разнообразни пазари в Данон Груп - България, Румъния, Русия, Гърция, Адриатическите страни, като последната ѝ позиция е Изпълнителен шеф на Данон България, Гърция и Кипър.

В последните 2 години се занимава със своя старт-ъп дружно със своята сполучлива партньорка и с развъждането и възпитанието на двете си дъщери. Вълнува се от водачество, промяна на водачи и бизнеси, образование, коучинг, менторство и развиване на хора, стратегическо развиване и нововъведения.

Предизвикателството като водач на браншовата организация Дора Стрезова- Николова вижда като насърчаване на сполучливите начинания и планове на БАКА, както и трансформацията на разговора и дейностите по наболели за промишлеността въпроси, в тясно партньорство с останалите организации, които способстват за развиването на пазара, налагането на международни и европейски правила и практики.

Управителният съвет на БАКА благодари на Николай Караджов за приноса му за развиването на активността на Асоциацията през 2018 година и му желае триумф в идващите инициативи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР