Българската актриса Mария Бакалова продължава да жъне успех след успех.

...
Българската актриса Mария Бакалова продължава да жъне успех след успех.
Коментари Харесай

Мария Бакалова с фотосесия за модната библия Vogue

Българската актриса Mария Бакалова продължава да жъне триумф след триумф. Освен в киноиндустрията, тя се впусна и в света на модата. Звездата снима фотосесия за стилната библия Vogue, предава Нова Телевизия.

Бургазлийката, чието име е спрягано като един от любимците за премия "Оскар “ откакто провокира същински възторг с присъединяване си в лентата "Борат 2 ", продължава да изненадва своите фенове.

Превъплъщението ѝ в Тутар - 15-годишната щерка на казахстанския публицист към този момент ѝ донесе както признанието на рецензията, по този начин и редица награди. Освен това я е преди всичко в класацията за най-популярни артисти в света на влиятелния кино уебсайт IMDb.

Днес обаче я представяме в друга светлина – в облика й на модел. Тя бе определена от фешън къща Dior за едно от лицата, представящи новата им колекцияза сезон пролет-лято 2021г.

Нещо повече, фотосите на Мария, облечена в един от тоалетите на Мария Грация Киури, украсиха страниците на влиятелното списание Vogue.

На фрагментите тя носи транспарантна алена риза с леопардов десен, съчетана с в къси панталони с в същия цвят. Визията ѝ се добавя от черни обувки на висок ток.

"Винаги съм обичала модата и облеклата ", споделя Мария пред изданието, изтъквайки, че присъединяване ѝ във фотосесията на е едно от най-хубавите прекарвания в живота ѝ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР