Българската актриса Мария Бакалова озвучава руското куче Козмо в третия

...
Българската актриса Мария Бакалова озвучава руското куче Козмо в третия
Коментари Харесай

Мария Бакалова озвучава руското куче космонавт в ``Пазителите на галактиката`` 3 -

Българската актриса Мария Бакалова озвучава съветското куче Козмо в третия и финален филм от поредицата " Пазителите на галактиката ", оповестиха публично от " Марвел " по време на тазгодишното издание на Comic Con в Сан Диего, Калифорния.

През юни стана ясно, че. Във кино лентата Бакалова ще си партнира с холивудските артисти Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Брадли Купър и Силвестър Сталоун.

Премиерата на " Пазителите на галактиката " 3 ще бъде на 5 май 2023 година

" Наистина срещнах семейство в лицето на екипа на " Пазителите на галактиката ", прекарахме си ужасно и почувствах, че върша нещо свястно. Надявам се да харесате Козмо, тъй като тя ще донесе доста обич и малко мощ, уповавам се ", съобщи Мария Бакалова и добави, че e по едно и също време разчувствана и обезпокоена за новата си роля.

В комиксите за пазителите на галактиката кучето Козмо има телепатични качества. То е изпратено в земната орбита като част от руската галактическа стратегия през 60-те години.

Мария Бакалова проби на сцената на международното кино, откакто английският артист и комедиант Саша Барон Коен я предложения да играе ролята на щерка му във кино лентата " Борат 2 ". За осъществяването си Бакалова получи положителни мнения и редица награди, в това число и номинация за " Оскар " за поддържаща женска роля.

Тя не завоюва премията, само че влезе в историята като първата българска актриса, номинирана от американската киноакадемия.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР