Българска туристическа фирма в Атина, използва изборния ден с търговска

...
Българска туристическа фирма в Атина, използва изборния ден с търговска
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Туристическа компания се намесва във вота - гласува ли се корпоративно за Радев

Българска туристическа компания в Атина, употребява изборния ден с комерсиална цел, стана ясно от реклама, която върви измежду групите на българите в Гърция.

„ Купи билет с 60% отстъпка в деня на изборите”, е мотото на рекламата.

Билет с тази отстъпка може да бъде закупен само в изборния ден и само в офиса на компанията в Атина, където ще бъде ситуирана едно от 6-те изборни секции в гръцката столица.

Според имигранти, които алармираха и са политически ангажирани, това е секцията където гласоподават най-вече българи, защото е на налично и комфортно място за българите.

Според бърза инспекция на медията ни, стана ясно, че притежателят на компанията обществено и непокорен показва позиции в обществените мрежи против претендента за президент Герджиков наричайки го „ низък и безочлив крадец”. Това е повода осведомени да считат, че задачата е да се гласоподава корпоративно в интерес на Румен Радев, като с въпросната реклама директно се повлияе върху изборните резултати.

Дали зад формалната 60% отстъпка за билети единствено в деня на изборите и единствено в този офис, където ще има секция, се крие скица за пазаруване на гласове или е несъзнателен пиарски гаф на компанията следва да стане ясно.

Очаква се позицията на ЦИК.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР