Българска студентка от Русе е на крачка да спечели международно

...
Българска студентка от Русе е на крачка да спечели международно
Коментари Харесай

Българката Бети Османова с шанс за стипендия за обучение в Китай, ето как може да се гласува за нея

Българска студентка от Русе е на крачка да завоюва интернационално съревнование по китайски език. Бети Османова към този момент е потвърдила своите знания и гении.

За първа година обаче решението кой ще завоюва цялостна стипендия за образование в Китай ще се реши посредством онлайн-гласуване. А момичето разчита на мощна поддръжка , с цел да стане фантазията й действителност.

Когато не разбираме нещо, мъчно ни е, споделяме, че като че ли е на китайски. Бети Османова прави изключение, за нея китайския е елементарен.

" Наблягаше доста на ученето, изключително на китайския. Отделно ходеше на работа като сервитьорка, настрана се приготвяше за " Китайския мост " ", сподели майката на Бети Анна Борисова, предава.

Бети към този момент е студентка във Велико Търново , тъкмо преди да замине за Китай тя се върнала там, където се влюбила в китайския език - в учебно заведение. За да потърси поддръжка и препоръки.

" Това е едно извънредно целенасочено момиче , което още първоначално когато стартира да учи китайски език, сподели, че го учи със сърце и желае да направи и невъзможното с цел да напредне в тази сфера ", сподели Рени Стоянова, преподавател в СОУ " Васил Левски ", гр. Русе.

На другия завършек на света Бети е дала всичко от себе си , посочила е знания, а в този момент разчита на един клик поддръжка.

" Вашата поддръжка значи в действителност доста за мен. Състезанието продължава до 25 август - 7:00 часа , след което афишират спечелилите и кой печели първото място, а точно стипендия за образование в Китай. Приятели, с помощта на вас фантазията ми може да се сбъдне и да стане действителност. Моля ви, дано в този момент се обединим всички дружно и да покажем, че българите заслужават първото място ", сподели тя.

Гласуването за Бети е елементарно и изцяло гратис: регистрация с имейл и ключова дума на уеб страницата на състезанието, избор на континента, от който идва - Европа, и гласоподаване до пет пъти през една минута с оранжевия бутон. При всяко гласоподаване има и превъртане на парче пъзел за удостоверение на вота.

" Нека целият свят да разбере, че една дребна България, когато има една идея се сплотява и може да реализира всяка своя фантазия ", съобщи майката на Бети.

" Много благодаря на всеки един, който отделя от врeмето си да ме поддържа ", благодари Бети.

Стъпките, които би трябвало да наблюдавате, може да видите във видеото.

Сайтът, където може да се гласоподава за Бети, може да откриете
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР