Българска рокля избра за наградите Оскар“ номинираната в 9 категории

...
Българска рокля избра за наградите Оскар“ номинираната в 9 категории
Коментари Харесай

Номинирана за Оскар заблестя с българска рокля

Българска рокля избра за премиите " Оскар “ номинираната в 9 категории актриса и продуцент Лесли Патерсън. Броени часове преди церемонията в Долби тиатър в Лос Анджелис дизайнерът Светослав Колчагов сподели в обществените мрежи златния тоалет.

Горчица

" Аутфитът от Светослав Колчагов и марката Kolchagov Barba, изработен за Лесли Патерсън, демонстрира метод, който трансформира класическата визия за стила на премиите " Оскар “. Цветът е микс от горчица, розово и алено. Тоалетът впечатляващо хармонира на мощния темперамент на Патерсън, която е неколкократен международен първенец по триатлон, плюс доза женственост и романтизъм “, разяснява пред " Телеграф “ културологът и естет проф. Любомир Стойков.

Кадифе

Лесли Патерсън е сценарист на кино лентата " На западния фронт нищо ново “ и за сюжета си тя към този момент получи премията в същата категория БАФТА. Лентата бе отличена с цели 7 наградата, а на Оскарите има 9 номинации, в това число за най-хубав сюжет. И за двете церемонии русокоската се довери на родния дизайнер. Носителят на " Златна игла “ на Академията за мода Светослав Колчагов облече Лесли Патерсън за премиите БАФТА в автентичен тоалет, включващ корсетна горна част с пола в А контур. Полата е направена от кадифе и пайети, които са напълно ръчно рисувани. Веревната кройка придава по-голяма динамичност и грацилност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР