Българска федерация по Волейбол (БФВ) продължава представянето на кандидатите за

...
Българска федерация по Волейбол (БФВ) продължава представянето на кандидатите за
Коментари Харесай

Евгени Иванов: Желанието ми e за развитие на българския волейбол във всеки един аспект

Българска федерация по Волейбол (БФВ) продължава представянето на претендентите за нов Управителен съвет. Изборът ще бъде изработен по време на Общото заседание, планувано за 24 март. До всеки от 28-те претенденти бе изпратен набор от едни и същи въпроси. Всички отговори от претендентите са получени по е-поща. БФВ разгласява получените отговори без каквато и да публицистична интервенция (стилистична или граматична).

Какво Ви стимулира да се кандидатирате за член на Управителния съвет на БФ Волейбол?

Желанието ми за развиване на българския волейбол във всеки аспект: реализиране на по-добри резултати, по-ефективно ръководство, по-добра вероятност за развиване на подрастващите. От маркетингова позиция - артикул, който е атрактивен за от ден на ден рекламодатели, спонсори и сътрудници, а за ангажираните - по-добра мотивация и опция за професионално развиване.

Ако би трябвало да дадете отговор на въпрос на делегатите, на хората от клубовете – за какво е в интерес на волейбола да изберат Вас за член на Управителния съвет, какъв би бил той?

Посредством работата и опита, насъбран през годините, имам ясна визия за посоката, в която би следвало да се развива българският волейбол, за реализиране на допустимо най-хубавите резултати на клубно и национално равнище. Имам желанието и мотивацията да бъда потребен за по-ефективното ръководство и сполучлива работа в интерес на волейбола в България.
7
Кои са най-силните Ви качества?

Притежавам нужния опит, насъбран в годините като професионален играч и като админ, работя добре в екип и имам вяра, че с диалогичност бихме могли да реализираме по-високи резултати.

Ще съумеете ли да отделяте задоволително време по отношение на другите Ви значими задължения, с цел да се осъществя сполучливо планът за доста по-активен и по-оперативен Управителен съвет, в който всеки член да бъде предан изцяло и да способства оптимално с експертиза, контакти или благоприятни условия за развиването на българския волейбол?

Винаги съм бил и ще не преставам да бъда деен и предан на работата в интерес на българския волейбол.
7
Каква е Вашата персонална задача във волейбола?

Волейболът ме е направил това, което съм като експерт и човек. В тази връзка желая да бъда част от екипа, който основава условия за развиване и реализация на децата в България.

Кое е най-важното нещо, което и сега вършиме в името на волейбола?

Председател съм на Комисията по детско-юношески волейбол, която през последните три години осъществя голям брой планове, а точно: „ С волейбол на Училище ", „ Национално тестиране ", „ Турнир на гениите " и други. Освен това предизвиках промени, касаещи повишение успеваемостта на комисията.
7
Коя тематика би била предпочитана за вас като член на Управителния съвет?

Приоритетна тематика за мен е развиването на детско-юношеският волейбол.
7
Какво е първото нещо, което бихте създали като член на Управителния съвет?

Управителният съвет е група от експерти в разнообразни области, чиято цел е ръководство и развиване на българския волейбол. В качеството си на член на Управителния съвет бих призовал към диалогичност, конструктивност и успеваемост.

Какво очаквате да постигнете в кратковременен проект - една година, и надлежно - в дълготраен?

Целите, които се надявам да реализира са:

• Увеличение на бюджета на БФВ в направление подрастващи;
• Продължаване и рационализиране на практиката за осъществяване на семинари за треньори, работещи с деца, за техническа, тактическа, психическа и физическа подготовка;
• Оптимизиране на географията на волейбола в България;
• Оптимизиране на наредбата за осъществяване на Държавното състезание за подрастващи;
• Създаване на условия за по-голям брой срещи и усъвършенстване на разходите;
• Създаване на методология за връзка и мотивация на национални състезатели, която да ни разрешава да получим максимума от опциите им и да използваме целия човешки запас, с който разполагаме във всички интернационалните прояви.

Следейки работата на БФ Волейбол, какво Ви харесва и какво мислите, че би трябвало да се усъвършенства?

Радостен съм, че в БФ Волейбол работи и се притеглят експерти в разнообразни области, с новаторско мислене и предпочитание за смяна.

Кои аспекти на българския волейбол най-спешно би трябвало да се трансформират в позитивна посока?

Необходимо е да се положат оптимални старания в построяването, мотивацията и задържането на състезателите в националните тимове.

Доколко модерният взор и потреблението на технологиите за развиване са значими за Вас в комбиниране с нужния управнически опит?

Волейбола се развива с доста бързи темпове и в случай че желаеме да бъдем конкурентни е належащо да гледаме в бъдещето, да интегрираме и използваме дейно модерните технологии и да следваме новите трендове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР