Българска федерация баскетбол категорично се разграничава и остро осъжда действията

...
Българска федерация баскетбол категорично се разграничава и остро осъжда действията
Коментари Харесай

Федерацията по баскетбол се разграничи от Константин Папазов

Българска федерация баскетбол изрично се разграничава и остро осъжда дейностите на Константин (Тити) Папазов, сегашен президент на БК Левски 2014, които станаха обществено притежание в подкаста „ При Тото “.

Това се споделя в позиция на Федерацията, оповестена през днешния ден - седмица, откакто видеото от изявлението на Папазов бе свалено, а самият той дефинира постъпката си за " тъпа ". 

Оттам допълват, че дейностите му са " в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ ".

" Всяка форма на експанзия – психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост ", пишат от баскетболната феделация.

Президентът ѝ Георги Глушков прибавя, че в персонално качество е уверен, че необятното публичното неодобрение, на което е подложен Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата отминалост.

През март Папазов разказа за това по какъв начин преди години е обръснал главата на тогавашната си другарка, тъй като му изневерила. 

Той изяснява, че я бил " предизвестил ", че в случай че го направи, ще последва точно това " наказване ". Тъй като тя, по думите му, се " борила неистово за косата си ", Папазов съумял " единствено " да направи дупки. След като момичето обяснило, че му е изневерило с различен мъж три дни, откакто са се разделили, на момента " си измислил ", че шест месеца след " възбраната " и раздялата има " инкубационен интервал ".

Пред OFFNews баскетболният треньор изясни, че се разкайва, само че е " след дъжд - качулка ". " Виновен съм, не мога да се оправдая. Нося си кръста. Ако това го бе направил Пенчо Иванов, нямаше да се приказва, само че аз съм обществена персона ", разяснява още Тити Папазов.

Впоследствие водещият на подкаста Йонислав Йотов - Тото се извини за видеото и изтри всичките си изявленията от YouTube. Междувременно компанията за безалкохолни напитки Пепси приключи съдействието си с музиканта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР