Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) организира своята традиционна

...
Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) организира своята традиционна
Коментари Харесай

Традиционната пролетна конференция на БАУХ ще се проведе в периода 2-4 юни

Българска асоциация за ръководство на хора (БАУХ) провежда своята обичайната пролетна конференция – 2-4 юни 2021 година Ефективни, работещи планове в ръководството на хора - това е основата на програмата. Своя опит ще споделят екипите на Paysafe, GemSeek, VIVACOM, Experian България, Амер Спортс България, Съдърланд България, Монбат, PPD, Нова Броудканстинг Груп, Ейч Пи Инк България. Ще чуем и данни от настоящи изследвания на пазара на труда в България.

На конференцията ще бъде подложен фокус върху съответни практики и начинания в областта на ръководството на хора, протичащи се тук и в този момент, съответстващи на спецификите на българския пазар!

Как се стимулират и ангажират хора от дистанция; по какъв начин резервираме процесите и стратегиите за тяхното образование и развиване в режим на отдалечена работа; какво подхващаме, с цел да улесним работата на чиновниците си в променените условия? На тези и още други въпроси, свързани с HR функционалността в цифров режим отговаряме с съответен споделен опит.

Конференцията е виртуална, програмата - извънредно на практика насочена, структурирана в комфортни къси блокове, и ще даде хрумвания, вероятни решения, посока за размисъл по проблеми, с които бизнесът всекидневно се сблъсква при ръководството на хората си в новите условия на работа.

Пълна информация за събитието можете да намерите на неговия уебсайт : На него можете да заявите и своето присъединяване, при извънредно налични условия!

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР