БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ СПОРТ ЗА ВСИЧКИ организира за 26-ти пореден път

...
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ СПОРТ ЗА ВСИЧКИ организира за 26-ти пореден път
Коментари Харесай

България спортува 2018 и във Варна

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ СПОРТ ЗА ВСИЧКИ провежда за 26-ти следващ път Световен ден на предизвикването - " България спортува ‘2018 ", с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта.

Световният ден на предизвикването е демонстрация от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА и се организира годишно от 1983 година през месец май в над 120 страни на всички континенти. В България събитието е част от Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население „ БУЛФАР ” на Българска асоциация спорт за всички и е отдадено на 17 май – Ден на българския спорт.

Денят на предизвикателство – " България спортува  2018 ", се провежда в градовете София, Варна, Пловдив, Бургас, Враца, Дупница, Разград, Кюстендил, Велинград, Плевен, Благоевград, Кърджали, Самоков, Плевен, Русе, Добрич, Ловеч и други

Националната спортна проявана Българска Асоциация Спорт за Всички – Световен ден на предизвикването – България спортува ‘2018цели да разпространява систематичните занимания с физически извършения и спорт и тяхната роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората, без значение от тяхната възраст, пол, обществен и здравен статус.

В него могат да вземат присъединяване всички искащи посредством упражняване на даден тип спорт или съответна двигателна интензивност поне  15 минути без спиране , според от личните физически благоприятни условия.

Във Варна Денят на предизвикването – България Спортува ‘2018 ще бъде маркиран с разнообразни спортни и подготвителни интензивности, които ще се проведат на 13 май (неделя) от 10:00 часа на площад Независимост, където ще бъде и старт – финала на Международния лекоатлетически маратон Варна – 2018.Отделни площи ще бъдат предопределени за редица спортни занимания – стрийтбол, тенис на маса, пукотевица с лък,футболни игри,скачане на въже,кангоджъмпс, а на сценаще бъдат демонстрирани акробатичен рокендрол, степ аеробика, таебо, зумба, комбат и източни бойни изкуства.

Всеки участник в препоръчаните спортни интензивности, ще получи ваучър за присъединяване в лотария с много  предметни награди (колела, раници, топки и други спортни пособия).

Включете се в Националната акция на Българска Асоциация Спорт за Всички – Световен ден на предизвикването -България спортува ‘2018, с цел да бъде вашият ден изпълнен с придвижване, музика и веселба,защото спортът е здраве и метод на живот.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР