Българо-турска копродукция с участието на Чучков Брадърс направи своята световна

...
Българо-турска копродукция с участието на Чучков Брадърс направи своята световна
Коментари Харесай

Филм с българско участие на филмовия фестивал във Венеция

Българо-турска копродукция с присъединяване на " Чучков Брадърс " направи своята международна премиера на Международния кино фестивал във Венеция. От българска страна участваха Борислав Чучков и операторът Крум Родригес.

 Звездни тоалети на Международния кино фестивал във Венеция
Кой изпъкна с най-хубава визия на филмовия фестивал във Венеция

Стил и класа на аления килим

По " Анонс " са работили огромен механически екип от българи, измежду които и операторът Крум Родригес, звукорежисьорът Борис Траянов. Гримът е дело на Валентин Вълов. От турска страна продуценти са Filmotto, а режисьор е Махмут Фазил Коскун.

" Анонс " е комедия, която наблюдава историята на двама бойци. Те се сплотяват, с цел да завладяват постройката на Националното радио в Истанбул с концепцията да разгласят държавен прелом. Но до момента в който съумеят да стигнат до радиостанцията, се сблъскват с персони и събития, които разкриват непредвидими житейски обстановки.

 Снимка 376445

За кино лентата към този момент има рецензии в Hollywood Reporter, Variety и Screen Daily. И трите издания обръщат внимание на положителната работа на Крум Родригес. В България ще имаме опция да го гледаме през 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР