Българо-гръцки канал за контрабанда на цигари бе разбит на ГКПП

...
Българо-гръцки канал за контрабанда на цигари бе разбит на ГКПП
Коментари Харесай

В Struma.com! Удар на ГКПП Кулата! Разбиха българо-гръцки канал за контрабанда на цигари! Задържаха камион с 1200 мастербокса, за над 1млн. лв, шофьорът арестуван

Българо-гръцки канал за контрабанда на цигари бе разрушен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, точно на Гергьовден, научи Struma. com. Митническите управляващи задържаха камион с рекордно количество контрабандни цигари от Гърция, предопределени за българския пазар. Камионът е благосъстоятелност на софийска компания, а 50 годишният водач е задържан. Той е направил опит да влезе в България с товара през вчерашния ден в ранния следобяд, евентуално разчитайки,че контролът в празничния ден ще е занижен.

По документи той превозвал артикули за бита и спортни облекла. При инспекцията на граничния пункт е открито, че цигарите са създадени в Гърция. Прокуратурата стартира следствие и следене на път на цигарите по канала, който съгласно прокуратурата е добре създаден и настоящ.

Знае се, че камионът е благосъстоятелност на софийска компания, а 50- годишният водач е задържан, са детайлностите, които научихме.Тръгнал е от вътрешността на Гърция и е трябвало да разтовари цигарите в столицата. Стойността на цигарите е над 1 млн. лева Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР