Българките Боряна Калейн (на снимката) и Стилияна Николова заемат временните

...
Българките Боряна Калейн (на снимката) и Стилияна Николова заемат временните
Коментари Харесай

Златни, та златни! Боряна Калейн поведе на Еврокупата, Стилияна Николова е временно втора

Българките Боряна Калейн (на снимката) и Стилияна Николова заемат краткотрайните първа и втора позиции след поток „ А “ на квалификациите на първата Еврокупа по художествена гимнастика, която се организира в Баку, Азербайджан.
Боряна Калейн има актив от 69.200 (36.200 на обръч и 33.000 на топка), с който оглави класирането за квалификацията. С два най-високи резултата все още, възпитаничката на Марияна Памукова влиза и в двата финала в неделя. Припомняме, че за финалите на обособените уреди, се класира по една представителка от страна.
Другата ни представителка Стилияна Николова започва с неточности в съчетанието с топка и с резултат от 67.750 (35.850 на обръч и 31.900 на топка) заема краткотрайно второ място в квалификацията, написа Фокус.
На краткотрайното трето място е представителката на Израел – Даниела Мунитс с 66.100 (33.750 на обръ и 32.900 на топка).
Най-добрите 16 гимнастички от квалификацията ще вземат участие в „ Крос борбите “ на следващия ден.
Съдия за България на това съревнование в самостоятелната конкуренция е Филипа Филипова, която през днешния ден е в панела за компликация с тяло на обръч.
Предстоят съчетанията с обръч и топка от поток „ B “, където са представителките на Италия, Украйна, Словения и други Следобед предстоят съчетанията с бухалки и лента. Потокът на нашите грации започва в 15.00часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР