Българката с ключова роля в размяната на компромати в САЩ

...
Българката с ключова роля в размяната на компромати в САЩ
Коментари Харесай

Българска актриса примами адвоката на Тръмп в хотелска стая

 Българката с основна роля в размяната на компромати в Съединени американски щати Президентската предизборна акция в Съединени американски щати е във финалната си права и очернянето на съперника е в цялостен ход. Изненадващо 24-годишна българка се оказа основен участник в размяната на удари под кръста сред екипите на Доналд Тръмп и Джо Байдън, написа " ".

Актрисата Мария Бакалова е снимана в компрометираща обстановка в хотелска стая с юриста на американския президент и някогашен кмет на Ню Йорк Руди Джулиани. Става въпрос за сцена, която е част от новия филм на английския артист и комедиант Саша Барон Коен, добил международна популярност с облика си на Борат от едноименната продукция, която направи през 2006 година

Българката се показва за млада кореспондентка, която взема изявление от Джулиани В един миг се вижда по какъв начин тя се навежда към него, с цел да му смъкна закачения на ревера микрофон, и в същото време той слага ръце в панталона си, седейки на легло. Следва обаче интервенция от Коен със следните думи: “Тя е на 15. Тя е прекомерно остаряла за теб ".

Във кино лентата “Борат – 2 " той играе татко на Бакалова и влиза в хотелската стая, където тя е със 76-годишния юрист, пробвайки се да отърве щерка си Тутар от него. Сцената е снимана със скрита камера в Ню Йорк. Джулиани твърди, че в нито един миг не се е събличал. Това, което се виждало от публикувани фотоси, е по какъв начин той се обляга обратно на леглото, с цел да си прибере ризата в панталона. Според него целият този капан му е заложен като възмездие за разкритията, които направил за сина на кандидат-президента Джо Байдън, който съгласно последните изследвания има преднина пред Тръмп.

Позовавайки се на информация от преносимия компютър на 50-годишния Хънтър Байдън, Джулиани изиска да стартира следствие за негови полови контакти с малолетни девойки и опити за корумпиране на украински олигарси. Това обаче се случи преди дни, до момента в който фотосите от хотелската стая са отпреди месеци.

“В нито един миг преди, по време на изявлението или след него не съм се държал несвоевременно. Ако Саша Барон Коен загатва за друго, то той е невъзмутим измамник ", акцентира юристът на Тръмп. Той твърди, че се обадил в полицията незабавно откакто схванал, че е сниман от известния английски комедиант, макар че в първия миг не го разпознал.

Подал сигнал, тъй като се усъмнил, че това е машинация поради нещата, които той крещял. Макар това да се е случило на 7 юли, не е известно досега да е формирана някаква инспекция по случая.

ФБР отхвърля да заяви дали е почнало следствие и по файлове от преносимия компютър на сина на Джо Байдън, които юристът на Тръмп публично даде на полицията в понеделник. Джулиани е поканен от Мария Бакалова да даде изявление за ограниченията против ковид, които федералното държавно управление подхваща. Тя флиртува с него и го кани в спалнята си, където има скрити камери Адвокатът желае телефона и адреса ѝ.

Във кино лентата българката обаче играе 15-годишната щерка на Борат. До сцената в хотелската стая няма никакви признаци, че тя е малолетна. Джулиани твърди, че почнал да се съмнява, че това е капан, когато тя му предложила масаж. Вестниците в Съединени американски щати и Англия обаче разясняват извънредно позитивно работата на българската актриса в новия филм “Борат – 2 ", който към този момент се популяризира по британските улици с афиш на Коен - гол, единствено с маска на мъжкото му достолепие. Премиерата му е на 23 октомври, само че Мария Бакалова към този момент стана световноизвестна с клопката, в която съумява да вкара един от най-близките хора на Тръмп.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР