Българката Мария Здравкова заяви, че е доволна от представянето си

...
Българката Мария Здравкова заяви, че е доволна от представянето си
Коментари Харесай

Мария Здравкова доволна от резултата си на биатлон на 15 км

Българката Мария Здравкова съобщи, че е удовлетворена от представянето си в конкуренцията по биатлон на 15 километра на зимните Игри в Пекин. Днес тя направи олимпийски дебют в самостоятелно съревнование с 50-о място, като записа най-предно класиране от родните състезателки.

Здравкова позволи единствено една неточност при четирите си стрелби и финишира на 6:00.4 минути зад шампионката Денизе Херман от Германия.

"Малко е студено, само че другояче се усещам доста добре. Радвам се, че съумях да направя такава пукотевица, единствено една неточност. Изчислявам го като доста добър резултат. Надявам се в идващите надпревари да се показва още по-добре - в женската щафета, в спринта да изстрелвам без неточност. Днес изискванията бяха доста удобни. Не беше чак толкоз студено, нямаше вятър и се получи. Надявам се по този начин да бъде и в идващите стартове ", разяснява Здравкова.

"Много е по-трудно да се кара на неестествен сняг. Поне аз по този начин го чувствам. Ските въобще не вървят по същия метод, по който вървят на естествения. Забавят. А и надморската височина в допълнение прави нещата още по-сложни ", добави тя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР