Българката Мария Бакалова е с номинация за най-добра актриса в

...
Българката Мария Бакалова е с номинация за най-добра актриса в
Коментари Харесай

Още един огромен успех за Мария Бакалова

Българката Мария Бакалова е с номинация за най-хубава актриса в поддържаща роля на премиите на Гилдията на актьорите за осъществяването си в " Борат 2 ". Останалите претендентки за премията са Глен Клоуз за " Елегия Хилбили ", Оливия Колман за " Бащата ", Юн Ю-джун за " Минари " и Хелена Ценгел за " Новини от света ".

В категорията за най-хубав артист в поддържаща роля са номинирани Чадуик Боузман за " Петима от една кръв ", Саша Барън Коен за " Процесът против Чикаго 7 ", Даниел Калуя за " Юда и черният избавител ", Джаред Лето за " Малките елементи " и Лесли Одъм младши за Една нощ в Маями ". С номинации за най-хубав каскадьорски състав са филмите " Петима от една кръв ", " Мулан ", " Новини от света ", " Процесът против Чикаго 7 " и " Жената знамение 1984 ", съобщи Нова телевизия.

Филмите " Петима от една кръв ", " Ма Рейни: Майката на блуса ", " Минари ", " Една нощ в Маями " и " Процесът против Чикаго 7 " са номинирани за водещата премия за най-хубав актьорски състав на Гилдията на актьорите, оповестиха " Ройтерс " и " Варайъти ". Призът за най-хубава актриса ще си оспорват Ейми Адамс за " Елегия Хилбили ", Вайола Дейвис за " Ма Рейни: Майката на блуса ", Ванеса Кърби за " Да намериш още веднъж себе си ", Франсис Макдорманд за " Земя на номади " и Кери Мълиган за " Момиче с капацитет ".

Носителят на оценката за най-хубав артист ще бъде определен всред Риз Ахмед за " Без звуци в живота ", Чадуик Боузман за " Ма Рейни: Майката на блуса ", Антъни Хопкинс за " Бащата ", Гари Олдман за " Манк " и Стивън Юн за " Минари ". Номинациите оповестиха актьорите Лили Колинс и Давийд Дигс.

Наградите на актьорската колегия се считат за стабилен знак за триумф на " Оскар " -ите, защото нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и просвета. Церемонията за премиите на Гилдията на актьорите беше пренасрочена от 14 март за 4 април, с цел да не съвпадне с шоуто за водещите музикални оценки " Грами ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР