Българка влиза в ролята на дъщерята на Борат в дългоочакваното

...
Българка влиза в ролята на дъщерята на Борат в дългоочакваното
Коментари Харесай

Дъщерята на Борат е от Бургас и още интересни факти за Мария Бакалова

Българка влиза в ролята на дъщерята на Борат в дълго чаканото продължение на кинохита на комика Caшa Бaрoн Кoeн. 26-годишната Мария Бакалова от Бургас беше показана зрелищно в едно от най-популярните вечерни излъчвания в Съединени американски щати - Шоуто на Джими Кимъл.

Основен посетител беше самият Саша Барон Коен, а след излъчването в тв ефира на тийзър, в който българката по необичайно стичане на събитията забременява от татко си, в студиото влезе и самата Мария Бакалова.

Важен миг и в фрагмента от кино лентата, и при присъединяване ѝ при Джими Кимъл, е това, че тя има свободата да приказва най-вече на родния си език и по-рядко на британски.

Кулминацията пристигна, когато пресъздавайки облика на Борат, Саша Барон Коен заяви, че коронавирусът е дело на евреите, а Мария Бакалова му на чист български изиска от Джими Кимъл да си смъкна гащите.

В отговор и двамата мъже в студиото останаха по долно долни дрехи, а по-късно - без обувки.

Продължението на приключенията на казахстанския публицист Борат излиза този петък, а водещата роля на Мария Бакалова към този момент може да се счита за интернационален триумф. Бургазлийката е ученичка на Иван Добчев и Маргарита Младенова от НАТФИЗ, взе участие в " Бащата " на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, като филмът получи " Кристален глобус " на фестивала в Карлови Вари. Играе и една от основните функции в " Като за последно " - комедията на Ивайло Пенчев, триумфирала на фестивала " Златната роза ".

Мария Бакалова сега работи в Европа в тандем с Юлиан Костов, който от дълго време снима с някои от най-елитните международни режисьори. Именно той я изпраща на кастинга за продължението на скандалния филм на Саша Барън Коен, който разсмя света с " Бруно ", " Диктаторът " и " Али Джи ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР