Българка сподели за грозното посегателство, от която семейството ѝ било

...
Българка сподели за грозното посегателство, от която семейството ѝ било
Коментари Харесай

Първи жертви: Семейство с 2 деца отиде на мечтана почивка в Гърция, не очакваха такъв ужас

Българка показа за грозното посягане, от която фамилията ѝ било пострадало по време на отмора в Гърция.

Росица С. сигнализира, че колата ѝ била разрушена на заплатен паркинг край плаж, намиращ се в Калитеа. Тя споделя, че било потрошено задното стъкло на машината, като били открадната доста движимости, които били вътре, написа Glasnews.bg.

Задигнати били сакове и раница, в която били документите и други полезности. Тя употребява обществената мрежа Фейсбук, с цел да предизвести останалите българи, избрали да почиват в южната ни съседка за тази заплаха.

„ Минавам да предупредя да внимавате какво оставяте в колата си по паркингите до плажовете и какво се вижда вътре в колата “, написа тя.

„ Въпреки че сме чужденци, които би трябвало да минат граница и с 2 детски столчета, изобщо не им дреме по какъв начин ще се приберем с изчезнал заден прозорец и 2 деца “, добавя Росица.

Тя приканва туристите да бъдат внимателни.

Припомняме, че единствено преди ден имаше друг случай от Гърция, в който за сходно посягане обвиниха… българи.

Преди дни друга дама сигнализира, че престъпна група, която се състои от българи, разрушава коли и прави обири в обичаната дестинация. Позовавайки се на полицията в Гърция, дамата показа, че случаите са зачестили и се знае кои са причинителите. Самата тя е станала жертва на българската тайфа.

Вижте цялата обява на Росица С., споделена във Фейсбук:

„ Здравейте, минавам да предупредя да внимавате какво оставяте в колата си по паркингите до плажовете и какво се вижда вътре в колата.

Вчера, последният ни ден в Гърция-Калитеа, надлежно с багажите в колата на паркинг, заплатен – 5 евро на 1 дядо, който седи и обикаля след теб да не изтърве таксата, естествено, никаква записка не ни беше дадена, ни счупиха задния прозорец и са отмъкнали 3 сака и раницата ми с документи и полезности. За благополучие имах и паспорт в жабката, до която не са се добрали.

Въпреки че сме чужденци, които би трябвало да минат граница и с 2 детски столчета, изобщо не им дреме по какъв начин ще се приберем с изчезнал заден прозорец и 2 деца.
Весела почивка на всички и бъдете внимателни. П.С. Плажът в Калитеа е единствено пясък и много плитък. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР