Българка ще се грижи и възпитава новородената дъщеря на турската

...
Българка ще се грижи и възпитава новородената дъщеря на турската
Коментари Харесай

Звездата Таркан нае българска бавачка да гледа новородената му дъщеричка

Българка ще се грижи и възпитава новородената щерка на турската мегазвезда Таркан, заяви obzornews.bg като се базира на турския вестник „ Акшам “. Изданието твърди, че живеещият сега в Германия Таркан Теветоглу е наел българка за бавачка на своята щерка Лия.

Самоличността на бавачката не се оповестява, само че се показва, че тя ще има и помощничка.

Дъщерята на семейство Таркан и Пънар Теветоглу се появила на бял свят на 12 юли в Германия, където са родени артистът и брачната половинка му.

Преди месец бе оповестено, че известната двойка търси бавачка за дребната Лия. Семейство Теветоглу изискваше бавачката на щерка им да е чужденка, с цел да може Лия да научи непознати езици. Друг претекст беше бавачката да не може да клюкарства.

Първоначалните планове на известното фамилията беше сами да отгледат бебенцето.

Предложения за присъединяване в реклами на дребната Лия

Освен това дребната Лия е попаднала в полезрението на рекламните организации, които са създали многократни оферти за присъединяване, оповестяват турските медии. Въпреки упоменатите тлъсти възнаграждения, мегазвездата не е поискал щерка му да попада под светлината на прожекторите и е отказал офертите.

Поради предстоящото раждане на щерка си поп звездата беше отсрочил всички задължения за концерти през лятото. Очаква се до една седмица Таркан да се върне в Турция и да стартира мерки за концерти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР