Българка с увреден слух спечели второ място в престижен конкурс

...
Българка с увреден слух спечели второ място в престижен конкурс
Коментари Харесай

Българка с увреден слух спечели второ място в конкурс за красота

Българка с повреден слух завоюва второ място в влиятелен конкурс за хубост в Ямайка. Силвия Данева нощес се върна от състезанието " Обединени народи " 2018. Тя е единствената позволена участничка с повреден слух.

Силвия от дребна преследва фантазията си да се качи на стилния подиум. И различен път е била на челни места на състезания за хубост, само че звездата й изгрява преди две вечери в Ямайка, където печели второ място на международния конкурс " Мисис Обединени народи " 2018.
Силвия Данева (29г.) - Мисис " Елит Обединени Нации " 2018: Чувствам се прелестно! В началото бях малко обезпокоена по какъв начин ще поддържам връзка с останалите участници. Но съумях! Комуникирах с писане, а и ми беше възложен преводач. Когато си позитивно надъхан няма проблеми, всичко се подрежда и триумфът е обезпечен!
Конкурсът е влиятелно интернационално събитие, сплотяващо представители на необятен кръг от общности и култури от целия свят. Проектът започва през 2012 година и се организира всяка година. Главната концепция е поощряване на интернационалното съдействие, обединяване на културите и народите по света и шерване на разнообразни обичаи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР