Българка от Пазарджик, емигрирала във Флорида, САЩ, осигури всички необходими

...
Българка от Пазарджик, емигрирала във Флорида, САЩ, осигури всички необходими
Коментари Харесай

Емигрантка в САЩ осигури учебници, помагала и тетрадки за гимназисти от Пазарджик и Украйна

Българка от Пазарджик, емигрирала във Флорида, Съединени американски щати, обезпечи всички нужни учебници, пособия и тетрадки на трима младежи от Професионалната гимназия по строителство и архитектура в града. Мария Лачева сама се свързала с локалната конструкция на Движението на българските майки, с цел да я насочат към нуждаещи се от такава поддръжка средношколци. Единственото ѝ изискване било това да са възпитаници от гимназиалния стадий.

След изследване от фондацията се спрели на трима възпитаници от строителната гимназия, двама от които са бежанци от Украйна - момиче в 10. клас и момче в 8. клас. Подкрепа ще получи и българска десетокласничка, която е в паралелката със компетентност " Брокер на недвижими парцели ". За тях са купени цялостните комплекти учебници, както и образователни принадлежности на обща стойност 250 лв..

Тийнейджърите са получили даренията си от непознатата благодетелка още при започване на образователната година, а от фондацията загатват, че следва и персонална среща с нея на българска земя.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР