Българка намери място сред 28-те души, които ще оформят облика

...
Българка намери място сред 28-те души, които ще оформят облика
Коментари Харесай

Българка в класация на хората, чийто глас ще се чува в Европа през 2018-а

Българка откри място измежду 28-те души, които ще оформят образа на Европа през 2018 година на  Politico.

Мина Андреева е под №24 измежду представителите (18 мъже и 10 жени) на 28 страни. Те са политици, бизнес водачи, актьори, писатели. " Гласът на Юнкер ", а публично - представител на Европейската комисия, е наречена " пазителят " на президента Жан-Клод Юнкер от " Politico ".

Мина е щерка на журналиста Александър Андреев - основен редактор на българската редакция на " Дойче веле ". Родена е на 5 април 1983 година в София и когато е 8, управляващите разрешават на фамилията да замине за Германия, където татко ѝ работи за " Дойче веле ". От годините в България помни, че майка ѝ - Невяна Андреева, ѝ приказва на британски, с цел да я приготви за времето след края на комунистическия режим.

Мина приключва междинното си обучение в Германия и двойно поданство - българско и немско.

34-годишната Андреева е " гласът " на Юнкер - изключително когато става въпрос за общуването с немската преса, отбелязва " Politico " и добавя, че това я прави основна фигура за напъните на ръководителя да доближи немското общество, което ще би трябвало завоюва, с цел да прокара промените си в Европейски Съюз преди излизането на Англия през 2019 година

Говорителката му споделя, че е желала да стане представител още когато е била на 6 годинки, с цел да има опцията да " стои на сцена и да носи хубави облекла " и да бъде гласът на някой, на нещо, което си коства.

Тя получава това, което желае. Сега е предан член на най-приближения кръг към Юнкер и в действителност прави доста повече от сътрудниците си, с цел да показа Юнкер пред света.

Нейното предизвикателство за идната година е да докаже, че, макар, че Еманюел Макрон е харизматичен, убеден и упорит, проектите на Юнкер за Европейски Съюз имат максимален късмет да се осъществят. Плановете на френския президент са смели, само че тези на Юнкер са по-приемливи, споделя тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР