Българка е арестувана за предполагаемото убийство на съпруга си в

...
Българка е арестувана за предполагаемото убийство на съпруга си в
Коментари Харесай

Българка прободе в слабините и застреля мъжа си в САЩ, уви тялото в чувал и го скри под кревата

Българка е задържана за хипотетичното ликвидиране на брачна половинка си в Гилбърт, град в щата Аризона. Тялото на мъжа е намерено в дома им ден преди Деня на благодарността, показва AZFamily.

Около 16:00 часа в сряда, 22 ноември, служители на реда са били изпратени на инспекция в парцел, намиращ се близо до пътищата Guadalupe и Recker. Когато пристигнали, вътре намерили мъртъв мъж, разпознат по-късно като Стефан Колев, на 49 години. Трупът на мъжа бил в развой на разложение. Тялото било увито в найлон и прикрито под легло.

Според полицейския отчет по тялото на Стефан са открити огнестрелни рани и пронизване в региона на слабините. Детективи споделят, че са положени  " явни старания за разчистване на региона " - една от стените е била опръскана с кръв, а по вратата на спалнята имало следи от патрони.

Детективите са свързали 51-годишната Иванка Колева с закононарушението. В документите се показва, че Колева се е обадила на фамилен другар дни по-рано, с цел да каже, че брачният партньор й е " напуснал фамилията им " и че има потребност от помощ, с цел да се грижи за двете си деца - момче на 21 години и 14-годишно дете, чийто пол не е конкретизиран. Видеонаблюдение обаче показвало, че мъжа й бил жив единствено часове преди този момент. Съобщава се, че по-късно Колева се е настанила в Hilton Garden Inn (американска верига от хотели със междинни цени) в Темпе.

В колата на Колева детективите са разкрили револвер, закупен от магазин за оръжия в Темпе по-рано през месеца. Други източници оповестяват, че пистолетът е закупен два дни преди убийството, като все още е потвърдено, че точно с това оръжие е осъществено закононарушението.

В резултат на следствието и разбора на събраните на местопроизшествието доказателства Иванка Колева е арестувана в ареста, като за стартирането и под гаранция са нужни милиони долари.

Не се оповестяват към този момент претекстовете на Иванка да затрие брачна половинка си.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР