България започна да се рекламира с клип Умно място, с

...
България започна да се рекламира с клип Умно място, с
Коментари Харесай

Стамен Янев: Трябва да привлечем у нас световно известен образователен бранд

България стартира да се популяризира с клип " Умно място, с умни хора ". Изпълнителният шеф на Агенцията за вложения Стамен Янев разяснява пред „ 120 минути “, че и вложителите, и историите във видеото са същински.

Снимка: bTV

Той разясни, че е доста значимо да се притегли у нас международно прочут бранд, с цел да върнем българите у нас, тъй като не е толкоз значимо къде работят, а каква е работата и дали е предизвикателна.
Нова реклама демонстрира България като най-хубавото място за бизнес и вложения Кадрите в рекламата са на действителни производства, споделят от Агенцията за вложения в България
Важно е да се привлекат и световни просветителни марки, с цел да може да имаме и готови младежи, които да остават и да вършат бизнес у нас.
Янев разяснява и плоският налог от 10%, като съобщи, че даже да се чува, че има някаква полемика дали ще отпадне, не може да се каже нищо публично, което значи, че към този момент той остава.

На въпрос по какъв начин ще бъде арестуван вложител, който пристигна, притеглен от налога, а е изнемощял след време, Янев сподели, че по тази причина е Агенцията за вложения, с цел да се разиска бизнес проекта на съответния вложител.

Той разясни и че огромните компании съумяват да усъвършенстват разноските си по най-хубавия метод.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР