България загуби и втория си мач от квалификациите за Евро

...
България загуби и втория си мач от квалификациите за Евро
Коментари Харесай

Йоветич: С тази игра със сигурност отиваме на Европейското

България загуби и втория си мач от квалификациите за Евро 2024, откакто отстъпи на Унгария с 0:3 като посетител. В другия мач от група “G ” предходния противник на “трикольорите ” - Черна гора, записа първото си проваляне в квалификационния цикъл, падайки с 0:2 вкъщи от Сърбия в дълго чаканото балканско дерби.

Въпреки отрицателния резултат черногорците играха добре и можеха да вземат освен това от мача. Капитанът на домакините Стеван Йоветич, който бе един от най-активните на терена, остана отчаян от този процес на нещата, само че въпреки всичко показа, че остава оптимист за бъдещето на тима си в квалификациите.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Честно казано, мисля, че това е един от най-хубавите ни мачове против народен тим на високо равнище. Мисля, че бяхме доста по-добри през първото полувреме, а аз имах най-хубавия късмет през втората част. Мисля, че заслужавахме най-малко тъждество. Искам да поздравя съотборниците си и да им кажа, че с тази игра сигурно отиваме на Европейското. Искам да похваля и атмосферата, която почитателите сътвориха. Те постоянно би трябвало да бъдат такива ”, показа Йоветич пред медиите след мача.

View this post on Instagram
A post shared by Fudbalski savez Crne Gore (@fscg_official)

След две изиграни срещи Сърбия е водач в група “G ” с цялостен комплект от 6 точки, а Черна гора е на трето място с три точки. Толкова има и втория Унгария, който обаче има по-добра голова разлика е с мач по-малко. България пък е на последното пето място без нито една точки и без маркиран гол.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР