България заема място в Топ 10 по спечелени отличия на

...
България заема място в Топ 10 по спечелени отличия на
Коментари Харесай

България е в Топ 10 по спечелени отличия на Европейското по бокс за мъже

България заема място в Топ 10 по извоювани оценки на Европейското състезание по бокс за мъже в Ереван. На шампионата на Стария континент вземат участие 219 боксьори от 39 страни. Само 20 страни обаче съумяха да излъчат най-малко един медалист след края на четвъртфиналите.

Българските национали стигнаха до 3 полуфинала. Днес на кръга ще се качат Ергюнал Себахтин (48 кг), Даниел Асенов (54 кг) и Хавиер Ибаниес (57 кг). Те си подсигуряваха най-малко бронзови медали от шампионата, с което сложиха страната ни на седмо място по брой оценки на Европейското състезание. Лидер е Италия със седем медалисти, следвани от Англия и Испания с по 5, както и от домакините от Армения, Грузия и Украйна с по 4 оценки.

Полуфиналите започват през днешния ден от 13:00 часа със следобедната сесия. Във втория мач от програмата, към 13:15, Ергюнал Себахтин ще се изправи против Леонардо Еспозито (Италия). 30-ина минути по-късно, в четвъртия конфликт от листата, Даниел Асенов ще боксира с ирландеца Дилън Ийгълсън. Във вечерната сесия, която започва от 17:00 часа, е очакван Хавиер Ибаниес. Натурализираният кубинец ще срещне представителя на домакините Артур Базеян в четвърти мач, който би трябвало да стартира към 17:45 ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР