България за първи път посрещна купата на Световното първенство по

...
България за първи път посрещна купата на Световното първенство по
Коментари Харесай

Световната купа стъпи за първи път на българска земя

България за първи път посрещна купата на Световното състезание по футбол, която дойде със специфичен аероплан на летище София.

На събитието участваха представители на Столична община, Народното събрание на Република България, Министерски съвет и именити спортисти, съдействали за славата на България в целия свят. Елиза Грънчарова, изпълнителен шеф на Кока-Кола България и Светослав Атанасов, изпълнителен шеф на Кока-Кола ХБК България поздравиха присъстващите. Лукас Рахов, маркетинг управител партньорства във FIFA, който съпровожда трофея по време на тазгодишната му световна обиколка, изрече благодарности и поздрави събралите се с добре пристигнали.

Заместник-кметът по направление “Култура, обучение, спорт и предварителна защита на зависимости “ в Столична община доцент доктор Тодор Чобанов и Любомир Ганчев, консултант на министъра на стопанската система също се обърнаха към гостите с приветствени думи.

На формалната гала по посрещане на купата на летище София в символ на благодарност, че столицата е една от градове станали част от световната обиколка, Лукас Рахов връчи имитация на статуетката на доцент доктор Чобанов. Събитието по посрещането на истинския трофей на Световното състезание по футбол на Терминал 2 завърши в 13.00 ч. След това от 14.00 ч до 22.00 ч купата беше изложена в Sofia Event Center в Paradise Center както за запалените футболни почитатели, по този начин и за всички, показали интерес да се приближат до този популярен трофей. Освен това Coca-Cola даде на феновете на Световното състезание по футбол в България опцията да видят статуетката от близко и да се снимат с нея за спомен. Няколко хиляди футболни последователи станаха част от това историческо събитие.

Посещението на купата в страната е част от световната й обиколка.

По време на своето странствуване статуетката ще премине през повече от 91 града в 51 страни на 6 континента. Стотици хиляди почитатели от целия свят ще имат опцията да преживеят страстите от срещата с най-желаната футболна премия в света.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР