България все още има шанс да бъде приета в Шенген

...
България все още има шанс да бъде приета в Шенген
Коментари Харесай

Евродепутати: Все още има шанс за Шенген

България към момента има късмет да бъде призната в Шенген до края на годината. Необходими са, обаче, старания от страна на всички политически сили в страната.

Около това мнение се сплотиха в " Денят стартира " евродепутатите от Прогресивния алианс на социалистие и демократите/ - Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее и от ЕНП/.

Според повода към момента да не сме в Шенген, е желанието на нидерланския министър председател Марк Рюте да остане на власт още един мандат, отказвайки да се опълчи на екстремистките партии в своята страна. Той прикани да се спре с мненията, че не сме подготвени за Шенген, тъй като, съгласно него, това не дава отговор на действителността, а пречи на напъните за присъединението ни.

" Трябва да се обединим всички политици към една централна задача, към 1-2 идеала и като го осъществим – щото това рано или късно ще се случи, всеки един българин, тъй като е бил съпричастен, да се почувства малко по-горд, с малко повече самочувствие и да си изправи малко гребена. Защото това е нихилизъм в чиста форма – всички мнения, че не заслужаваме Шенген, и еврозоната не заслужаваме, и най-добре и от Европейски Съюз да ни изкарат. Накрая ще стартираме да симпатизираме на нидерландците за това, че са ни споделили да не влезем в Шенген. Така че ние, вътре, би трябвало да си напишем домашното. Всички ние, политиците, да кажем, че това е народен блян и всички би трябвало да работим за това. През годините за тази цел да съдействали доста хора, в това число Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ", съобщи Новаков.

По думите на Новаков, държавното управление " Петков " е имало историческия късмет да вкара страната ни в Шенгенското пространство, само че го е пропуснал и в този момент това наваксване би трябвало да се компенсира.

Според Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, каквото е трябвало да направи България на равнище европейски институции, е направено. Оттук нататък са нужни старания от страна на водачите на всички политически партии и на държавното управление

" Ако някой си мисли, че тук, на границата, е по-тежко, в сравнение с Лесбос или Лампедуза, се лъже. Трябва да има още по-висока степен на европейска взаимност и интеграция, в случай, че на над 250 км от границата ни се води война, а мигрантския напън се усилва. Имаме 2 седмици. Всяка една политическа партия може да работи като впрегне своите контакти и старания. Ето, Рюте е в положителни връзки с, значи " " би трябвало да се включи, в Австрия канцлерът е от ЕНП, могат да употребяват контактите си, социалистите работим с Швеция ", посочи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР