България винаги трябва да е нащрек, когато Русия и Турция

...
България винаги трябва да е нащрек, когато Русия и Турция
Коментари Харесай

Горанов: Когато Русия и Турция започнат да действат заедно България трябва да е нащрек

България постоянно би трябвало да е нащрек, когато Русия и Турция стартират да работят дружно. Винаги сме били благонадежден и предвидим сътрудник на Балканите
Това съобщи пред Нова тв финансовият министър Владислав Горанов.

На въпрос дали е допустимо сътрудниците ни да не считат Турция за благонадежден натовски сътрудник и да желаят да се изнесат към Варна, Горанов отговори: „ Те не са възхитени от това че натовска Турция купува съвременни, рискови ракетни установки - това е най-меката позиция, която съм чувал от американска страна ", сподели Горанов.

Той изясни какво ще съставлява координационният център във Варна. „ Координационният логистичен център ще управлява всички учения, които се организират под натовски байрак. Там ще има информационна техника и съоръжение, обвързвано с планирането и провеждането на ученията в Черно море. И в този момент има военни обекти на територията на Варна, става въпрос единствено за логистика”, разясни Горанов.

Като част от делегацията, водена от премиера Бойко Борисов в Съединени американски щати за среща с американския президент Доналд Тръмп тй разяснява фотографията, на която се вижда по какъв начин Каракачанов си носи самичък куфара и е по дънки, а не в формален костюм. „ Няма кой да ни носи куфарите. Багажът се натоварва от държавния протокол в самолета, след това се смъква и се откарва до хотела. Става въпрос за ръчен багаж, който вицепремиерът Каракачанов можеше да остави в самолета. Придава се прекомерно огромно значение на станалото. Този случай не би трябвало да е в основата на дебата за срещата във Вашингтон. Каракачанов трябваше да изчака и да слезем първо министрите, които бяха костюмирани, с цел да не притегля такова внимание. След толкоз часове полет човек се колебае по какъв начин най-добре да си провежда слизането ", сподели още Горанов.

Финансовият министър разяснява и нещастието в „ Пирогов”. „ Инцидентът е извънредно противен. Надявам се да се откри повода. Последните години много средства бяха вложени в болничното заведение. Ако има позволена техническа неточност, тя би трябвало да бъде отстранена. Подобен случай е нелеп”, заключи Горанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР