България вече заяви участие за първото по рода си е-европейско

...
България вече заяви участие за първото по рода си е-европейско
Коментари Харесай

България събира отбор за първото е-Eвропейско първенство

България към този момент съобщи присъединяване за първото по рода си е-европейско състезание – UEFA eEURO 2020 – а родните ентусиасти ще имат опция да съставляват страната си на финалите на гейминг шампионата. За това оповестяват от БФС.

Състезанието е най-мащабният електронен футболен план към днешна дата, а съперниците ще мерят сили само и единствено на новата игра на KONAMI eFootball PES 2020, отдадена на действителното Европейско състезание идното лято.

Крайната цел на всички страни ще бъде да се класират за физическия заключителен шампионат в Лондон, плануван за 9 и 10 юли 2020 година, в навечерието на борбата за златото на стадион „ Уембли “. Победителите в гейминг конкуренцията ще получат билети за финала, както и парична премия. Всяка федерация, декларирала присъединяване, ще би трябвало да излъчи народен тим от сред двама и четирима играчи.

Кой може да взе участие?

Основният фокус на шампионата е отборният детайл, който стои в сърцевината на футболната игра – и точно заради тази причина всяка асоциация ще избере сред двама и четирима геймъри, които да съставляват страната.

Финалните сформира ще бъдат определени с онлайн шампионати сред ноември 2019 и януари 2020 година, след което идва ред на европейските квалификации за класиране на финалния шампионат.

Всеки геймър с навършени 16 години може да се записва на уеб страницата на шампионата – eEURO2020.com, като наложителните условия са да има копие от играта и да взе участие от името на родната си страна.

Правилата на шампионата

Жребият за квалификациите ще се организира през януари 2020-а и ще раздели страните в 10 групи за онлайн пресявките, които ще се изиграят сред март и май 2020 година Всяка страна ще играе два мача (един на един) против останалите отбори в групата, а точките от срещите ще се сумират, с цел да образуват крайното класиране. 1 6 страни ще получат квота за финалния шампионат в Лондон, където ще бъде излъчен и историческият първи е-европейски първенец.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР