“. България успя да постигне подкрепата на 24 държави членки.

...
“. България успя да постигне подкрепата на 24 държави членки.
Коментари Харесай

Крум Зарков: България изпълни условията за Шенген, но Нидерландия реши да ни блокира


“. България съумя да реализира поддръжката на 24 страни членки. България съумя да реализира поддръжката на Европейската комисия, която е най-високото равнище. получи с огромно болшинство поддръжката на Европейския парламент, само че Нидерландия реши да блокира този развой ”, съобщи служебният правосъден министър Крум Зарков в предаването “Лице в лице ”.

Според него Нидерландия употребява съществуването на този мониторинг върху правосъдната ни система, както и проблемите с върховенството на закона в България.

“Ние не отхвърляме, че имаме сходни проблеми, само че Нидерландия не изиска да чуе за напъните, които се поставят за тяхното превъзмогване ”, сподели той.

“Вътрешният министър, външният министър и правосъдният министър бяхме в техния парламент, където представихме законопроектите, които сме изготвили ”, добави Зарков.

Той разяснява и законопроекта за следствието на основния прокурор.

" Това е законопроект, който беше направен от предходното държавно управление и от Надежда Йорданова. Идеята е за основния прокурор и за фактическото гонене при положение на подозрения за осъществено закононарушение ”, добави Зарков.

За това какво се случва с Българска социалистическа партия - гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР