България умира и убийците са в Народното събрание. Това заяви

...
България умира и убийците са в Народното събрание. Това заяви
Коментари Харесай

Костадинов разкри: Ротация ще има и Борисов ще получи главния прокурор

България умира и убийците са в Народното събрание. Това съобщи Костадин Костадинов пред медиите след консултациите при президента. Успешна ротация значи несполучливо развиване на България.

Още на следващия ден държавният да връчи мандата, желае Възраждане. ПП-ДБ към този момент са четвърта политическа мощ, съгласно изследвания на партията, макар че Костадинов съобщи за другите социологии, че са " точни ", тъй като когато се заплаща се получава прецизен резултат. Какви и кои са изследванията на " Възраждане " не беше посочено.

На срещата на " Дондуков " 2 не е говорено за трети мандат. Костадинов има вяра, че ротация ще има, тъй като ПП-ДБ изпитвали под паника боязън от избори. Според него първите две партии са се разбрали Бойко Борисов да получи основния прокурор. След това този основен прокурор ще стартира да упреква министри на Политическа партия. След още 9 месеца ще има избори и тогава ПП-ДБ щели да се борят за влизане в Народно събрание, съгласно Костадинов. В момента ПП-ДБ отстъпват по всички параграфи, съгласно него. За водача на Възраждане освен се оправдава Бойко Борисов, само че и ПП-ДБ щели да му бъдат държанки.
 Искри сред Румен Радев и
Искри сред Румен Радев и " Възраждане "

Костадинов упрекна и президента за обстановката в страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР