България Участва ли ДПС в управлението на страната Координаторите на

...
България Участва ли ДПС в управлението на страната Координаторите на
Коментари Харесай

Участва ли ДПС в управлението на страната

България Участва ли Движение за права и свободи в ръководството на страната Координаторите на ГЕРБ желаеха от Борисов освобождението на тримата министри с претекста – оборване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски 16 юли 2020, 11:21  Ще стихнат ли митингите след поисканите оставки
Ще стихнат ли митингите след поисканите оставки
 „ Златните девойки “ с разтърсващи думи след гибелта на Николай Щерев
„ Златните девойки “ с разтърсващи думи след гибелта на Николай Щерев
 Посланикът на Турция у нас: Архитектурният образ на
Посланикът на Турция у нас: Архитектурният образ на " Св. София " няма да се трансформира
 Протестът посрещна с аплодисменти новината за поисканите от премиера оставки
Протестът посрещна с аплодисменти новината за поисканите от премиера оставки
 Борисов изиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
Борисов изиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
 Радев: С внушения и интриги се удължава рецесията, доверието е изгубено
Радев: С внушения и интриги се удължава рецесията, доверието е изгубено
 Столична дирекция на вътрешните работи: Безспорни данни за
Столична дирекция на вътрешните работи: Безспорни данни за " опит за бунт "
 Българска социалистическа партия с пети избор на съмнение към кабинета
Българска социалистическа партия с пети избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 "

инистър-председателят Бойко Борисов изиска в сряда оставките на трима министри от кабинета си – на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на стопанската система Емил Караниколов.

Решението е взето след среща на Борисов с регионалните координатори на партията. По време на съвещанието координаторите на партията желаеха от Борисов освобождението на тримата министри с претекста –

оборване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски .

Какво е мнението на ръководещи и съпротива след поисканите оставки, тематиката разясниха депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски и националният представител от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев в предаването „ Здравей, България” по NOVA.

Борисов изиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

Гърневски изясни: „ Митингът е много хетерогенен. Там има разнообразни хора с разнообразни хрумвания, претенции и отзиви. Трите оставки са отговор на обвинявания, че надали не ГЕРБ е обвързван с Движение за права и свободи и тези трима министри са връзката. Трябва да се пресичат всевъзможни опити за операции, тъй като те минават всевъзможни граници”.

Мирчев обаче дефинира оставките като „ следващото изгърмяване на бушони” и попита: „ Най-голямата връзка на ГЕРБ с Движение за права и свободи е Борисов. Защо той не подаде оставка и не се махне?”. Той счита, че подадените оставки са изрично доказателство за коалиция сред Движение за права и свободи и ГЕРБ.

„ Хората на открито не желаят към този момент горене на бушони .

Те желаят незабавна оставка на Борисов и Гешев. Тези оставки, опитите да се отпуши някакво напрежение, този път няма да се получи”, безапелационен е той.

Спас Гърневски от своя страна сподели, че Българска социалистическа партия възраждат остаряла омраза и вършат следващ опит за „ пълзящ преврат”.

„ В този митинг фактически вземат участие хора, които желаят някаква смяна. Има и една агитка, стимулирана да търси метод за окървавяване на този митинг, с цел да се стигне вероятно до оставка на държавното управление с вярата за предварително идване на Българска социалистическа партия на власт. Но това няма по какъв начин да се случи”, безапелационен е депутатът от ГЕРБ.

Акция „ пиянство на кафе” с депутата Делян Пеевски

Целия диалог чуйте във видеото горе.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи в прессъобщение, изпратено до медиите в сряда, че

„ същинската ръководеща коалиция ГЕРБ – Движение за права и свободи се разпада” .

Ето и цялата позиция на най-голямата опозиционна партия:

„ Признанието, че тримата министри, подали оставка са на Движение за права и свободи потвърждава подмолната коалиция ГЕРБ – Движение за права и свободи и зависимостта на Борисов от Пеевски. Многократно казвахме, че Оперативна програма са формалният сътрудник, само че скритият, неофициалният са Движение за права и свободи. Патриотите бяха смокиново листо за прикритие. Истината лъсна. Сега тази коалиция се разпада. В паническият си боязън и предпочитание за оцеляване, Борисов взема тези оставки, само че това няма да го избави. Искаме оставката на целия кабинет”.

От Движението за права и свободи също дадоха отговор на тези изказвания. Депутатът Халил Летифов съобщи в „ Здравей, България” по NOVA, че „ няма да съумеят да вкарат Движение за права и свободи в политическото блато”.

„ Няма нищо ново под слънцето. Три години и половина Движение за права и свободи е съпротива, както и във всичките кабинети на Борисов. Виждаме

следващия опит да се сатанизира Движение за права и свободи и господин Доган и господин Пеевски .

30 години обратно историята помни не един и два случая, в които се сатанизира Движение за права и свободи и му се приписват всичките грехове на политическия спектър”, сподели той.

Ще поддържа ли Движение за права и свободи вота на съмнение

„ За 30 години Движение за права и свободи и доктор Доган са единствените почитатели на концепцията за евроатлантическото развиване на страната. Единствените, които са предвидими в тези си действия”, акцентира Летифов.

„ На всичките вотове на съмнение ние сме дали своят вот срещу държавното управление. Задкулисни сделки търсете в ръководещите, в ГЕРБ и Българска социалистическа партия, които са привидна съпротива, само че когато ставаше въпрос за парите на партиите и дотациите седнаха и се схванаха и се прегърнаха заедно.

„ На всички вотове сме дали своят вот срещу държавното управление, това ще създадем и в този момент .

Ще се срещнем с претекстовете и ще преценим какво е нашето държание в зала. Не сме подкрепяликабинет на Борисов, няма да подкрепим и този. В съдружен формат в този парламент няма да участваме, Движение за права и свободи там го няма. Ние сме срещу това болшинство от първия ден”, напомни той.

По думите му всичко, което виждаме, е резултат от войната на институциите. Според Летифов тя няма да докара до нищо положително.

Той разяснява и случая „ Росенец”. „ Проблем там нямаше. Имаше кордон, с цел да не се смесват двата потока. Това е”, съобщи Халил Летифов.

Какво още сподели той, вижте във видеото:


Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  След Коалиционния съвет: Ще продължим ръководството до завършването на мандата След Коалиционния съвет: Ще продължим ръководството до завършването на мандата  Коронавирусът взе шест нови жертви в България Коронавирусът взе шест нови жертви в България  Джема Грозданова напусна Народното събрание Джема Грозданова напусна Народното събрание  Гешев: Не считам да си депозирам оставката, тъй като си правя работата Гешев: Не считам да си депозирам оставката, тъй като си правя работата  1 Пак начисляват лихви за неплатени сметки за парно  1 До по кое време ще се възползват от ваучери за отмора хората на първа линия  1 2 български схеми за субсидиране на заплати утвърди Европейска комисия --> Пaрите ни  Пак начисляват лихви за неплатени сметки за парно Пак начисляват лихви за неплатени сметки за парно  До по кое време ще се възползват от ваучери за отмора хората на първа линия До по кое време ще се възползват от ваучери за отмора хората на първа линия  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Откриха мъж в безпомощно положение във Владайска река - България Откриха мъж в безпомощно положение във Владайска река - България  „ Златните девойки “ с разтърсващи думи след гибелта на Николай Щерев „ Златните девойки “ с разтърсващи думи след гибелта на Николай Щерев  <br> Борисов: Ще създадем големи промени в кабинета <br>
Борисов: Ще създадем големи промени в кабинета
 Дъжд, гръмотевици, условия за градушки - къде ще вали? Дъжд, гръмотевици, условия за градушки - къде ще вали? Виц на деня - Вуте, какво е това 5G? - Нане, нема да го схванеш с тая твоя крива глава! - Дай образно, де! - Добре, показа си… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  ВАП сезира ВКП за закононарушение по работа, обвързвано с отпадъците под Автомагистрала ВАП сезира ВКП за закононарушение по работа, обвързвано с отпадъците под Автомагистрала " Струма " Сигналът е обвързван с нерегламентирано скупчване на боклуци под моста на автомагистрала „ Струма “ в гр. Дупница  Юлиян Вергов Юлиан Вергов желае да ни каже нещо значимо Актьорът с обръщение за всички  <p>Кога депутатите ще гласоподават по вота на недоверие</p> Кога депутатите ще гласоподават по вота на съмнение Това ще бъде петият следващ опит на опозицията да смъкна кабинета „ Борисов 3 “  Кристалина Георгиева: Глобалната стопанска система не е излязла от рецесията Кристалина Георгиева: Глобалната стопанска система не е излязла от рецесията Какво още съобщи ръководителят на МВФ  Акция против битовата престъпност се организира в Сливенско Акция против битовата престъпност се организира в Сливенско Главният прокурор пътува натам  <p>Covid Organics - чудодейно лекарство или машинация?</p> DW: Covid Organics - чудодейно лекарство или машинация? Мадагаскар има лекарство против ковид? Не е правилно, само че не е и смешно. Ползата от " чудодейната " запарка Covid Organics въобще не е потвърдена.  Барак Обама Хакнаха Twitter профилите на Обама, Мъск, Apple и други Мащабната хакерска офанзива е била за машинация с криптовалута  <p>Nissan Ariya: 500 км на ток и по-бързо ускоряване от 370Z Nismo</p> Nissan Ariya: 500 км на ток и по-бързо ускоряване от 370Z Nismo Моделът предлага една дискусионна нова визия, която ще се разпростре в цялата моделна гама, а интериорът е напълно цифров.  Иван и Андрей показаха нова платформа за кариера и живот в България Иван и Андрей показаха нова платформа за кариера и живот в България Сайтът предлага разгласи за работа от най-успешните и социално-ориентирани компании у нас, както и калкулатор за стандарта на живот в другите райони на страната  COVID-19 и в австрийска касапница COVID-19 и в австрийска касапница Над 240 служащи са сложени под карантина  Съединени американски щати постановат наказания на Съединени американски щати постановат наказания на " Турски поток " и „ Северен поток-2 " Това съобщи държавният секретар Майк Помпео  Отпада условието за карантина за идващите от Англия Отпада условието за карантина за идващите от Англия Заповедта на здравния министър влиза в действие от на следващия ден  Лични лекари желаят да назначават PCR проби Лични лекари желаят да назначават PCR проби За следващ ден пред лабораториите в столицата има опашки от чакащи  " Топлофикация София " стартира да възвръща пари на клиентите си Сумите са от понижената цена на топлинната енергия

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР