България трябва веднага да поиска от Брюксел да прекрати преговорите

...
България трябва веднага да поиска от Брюксел да прекрати преговорите
Коментари Харесай

ВМРО: България трябва веднага да поиска от Брюксел да прекрати преговорите за членство на РС Македония в ЕС!

България би трябвало незабавно да изиска от Брюксел да приключи договарянията за участие на районен съд Македония в Европейски Съюз! Тези на жълтите павета ликвидиране ли чакат, с цел да схванат какво национално изменничество направиха, вдигайки ветото, пита съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 766
С остра обява във Фейсбук страницата си Сиди реагира на неприемливата експанзия, довела до тежки телесни повреди на секретаря на българския културен център в „ Цар Борис III “ в Охрид.



Днес едно положително момче в Охрид беше свиреп пребито. На етническа основа. Защото е българин. А през днешния ден да си българин в Македония още веднъж е рисково. Точно по този начин, както е било и преди 100 години. Тогава, когато сръбските окупатори убиват, изнасилват, пребиват всеки, тъй като е българин. Не е първият случай на ненавист. Вероятно няма да е и финален. Проблемът не е в озверялата сърбоманска, югоносталгична навалица, обитаваща вардарския дял на нашата Македония обаче. Проблемът е в политиците. От двете страни на Осогово. Но най-много от наша, гневи се съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

За създалата се обстановка и ескалиращите случаи на ненавист на етническа основа по отношение на българите в районен съд Македония той упреква персонално президента Радев, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашният министър-председател от „ Продължаваме промяната “, по чието време беше подписан така наречен проект „ Макрон “ - Кирил Петков, преседелия на Движение за права и свободи Карадайъ.

...и всички останали безгръбначни йесмени, които се съгласиха да предадат Македония…

Александър Сиди дава за образец Гърция и гръцките политици, които  20 години не признаваха съществуването на самостоятелна Македония. В резултат на тази твърда политика най-после принудиха политиците в Скопие да сменят името на страната и да сменят историята си.

Да сте чули за пребит грък?!? Няма и да чуете. Защото политиците в Атина знаят по какъв начин да бранят националния си интерес! И никой безумен политичар в Скопие не бе си помислил да насажда ненавист против тях. Защото знае, че следствията за Македония ще са страшни, прави разбор войводата.

В прочувствения си пост той прави паралел с българската политика, наложена в последната година и половина.

За разлика от тях нашите продажници демонстрираха, че са безгръбначни. Че не вършат нищо. Че не могат да отвърнат на експанзията, тъй като ги е боязън от някой брюкселски чиновник…

Докато едно момче, един българин в Македония, бере душа, единствено тъй като е българин, нашето Външно министерство несъмнено ще написа нота. Ще я прати за утвърждение в Брюксел преди да я разгласи. Ще каже, че не утвърждава такива дейности. И следващият служител ще се прибере да плюска у дома, удовлетворен от свършената работа, разяснява още обстановката съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

В умозаключение той дава бързо и съответно решение на актуалните „ мощни на деня “ политици, а именно незабавно да бъдат спрени всички диалози за прогрес на договарянията за Европейски Съюз на районен съд Македония и цялостен протест на всички публични срещи, на които участват политици от „ …от тая клета сръбска провинция “.

Не да ги отлагаме. Да ги спрем! Дотогава, до момента в който и последният българомразец не престане да съществува в тая наша Македония!

Или чакаме към този момент да бъде погубен някой?! Само тъй като е българин, пита още Александър Сиди.

Припомняме, че над КЦ „ Цар Борис III “ в Охрид за късото време от откриването му предходната година бяха направени две покушения. Едното - нахлуване с камъни, а второто - пукотевица с военен револвер. Логично след никаква реакция от страна България, последва и тежко физическо нахлуване, довело секретаря на клуба до животозастрашаващо положение.

По-рано през предходната година беше опожарен и КЦ „ Иван Михайлов “ в Битоля, след което реакцията на българските политици беше да пуснат безнаказано Македония по пътя към Европейски Съюз.

Единствено наличието на Вътрешна македонска революционна организация в 43-тото и 44-тото Народно събрание беше поръчител и докара до действителна отбрана на българския народен интерес в Македония. И заради тази причина бяхме ловко отстранени от политическата сцена. За да могат към този момент две години марионетките на брюкселските бюрократи и американските клакьори да извършват чинно заложените задания и да търгуват на едро Родината ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР