България трябва отново да седне на масата за преговори с

...
България трябва отново да седне на масата за преговори с
Коментари Харесай

Татяна Дончева убедена, че трябва да преговаряме с Газпром

България би трябвало още веднъж да седне на масата за договаряния с " Газпром " . Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева.

" Не бих натрапвала мнението си, тъй като виждам, че се преекспонира тематиката. Какво значи да седнем с " Газпром " да преговаряме? За част от сътрудниците в политиката това е разкол и те избират да се къпят споделено или да не се къпят, да стоят на студено, само че да не приближават " Газпром ". Аз считам, че въпросът с доставките на газ би трябвало да бъде решен по-практично . Диверсификацията да се извърши до края на годината ", счита Дончева.
 Политическа партия:
Политическа партия: " Газпром " спря доставките за България, а кабинетът " Петков " откри по-евтин газ

Служебният кабинет трябвало да реши за втечнения газ

Според нея е било неуместно да се изхвърляме, по-големи католици от папата, откакто цяла Европа одобри метода на заплащане, който леко доизмени " Газпром ".

Търсенето на различни източници и съобразяването с количествата , които ще минават през Гърция, ще ни помогне да решим въпроса за година, година и половина две изясни юристката.

" Интерфакс ": България е поискала смяна в контракта от " Газпром "

Текстът опровергава заглавието на организацията

Като някогашен член на Българска социалистическа партия тя счита, че настоящето управление прави левицата наподобява смешно и даде образец с обвиняванията за реваншизъм на Българска социалистическа партия към президенството във връзка вчерашното уволняване на и опит за работа в тази комплицирана инфраструктурна компания. След това шефът на НКЖИ се оплака, че е заплашван от Българска социалистическа партия, а уволнената му.

Дончева съобщи, че неизбежно служебното държавно управление ще направи проверка на предходното ръководство. Ще тече предизборна акция, Политическа партия ще бележит своите заслуги, наследникът на Нинова ще разчепка оръжейните покупко-продажби, сподели тя.
 Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС
Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС

Трябвали бързи дейности за възобновяване на разговора с „ Газпром “
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР