България трябва да продължи с прилагането на реформите по механизма

...
България трябва да продължи с прилагането на реформите по механизма
Коментари Харесай

ЕК: България да продължи с реформите по механизма за сътрудничество и проверка

България би трябвало да продължи с използването на промените по механизма за съдействие и инспекция. Това съобщи представителят на Европейската комисия Кристиян Виганд в отговор на въпрос допустимо ли е Комисията да даде заден ход, като съобщи, че е преразгледала обстановката, съобщи БНР.

"Ние ясно декларирахме при приемането на последния отчет по механизма, че България би трябвало да подсигурява, че ще продължи да ползва нужните промени и те са свързани точно с независимостта на правосъдната система и битката с корупцията. Можете да сте сигурни, че тези проблеми ще се следят от близко посредством новия механизъм за върховенството на закона. Така че работата би трябвало да продължи с българските управляващи в тази тенденция в подтекста на този механизъм, отчета, който се чака през идващите седмици ", уточни еврокомисар Виганд.

Въпросът бе насочен по отношение на изявление на ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет за "Шпигел ", в което той декларира, че е изпращал неведнъж отчети до Комисията за българското правораздаване и се оплаква от систематичен тормоз.

Пред "Шпигел " Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет повдигна тежки обвинявания против държавното управление и Европейския съюз по отношение на продължаващите над 60 дни антиправителствени митингите в нашата страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР