България трябва да има управление и ние сме длъжни да

...
България трябва да има управление и ние сме длъжни да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще се борим България да има работещо управление

България би трябвало да има ръководство и ние сме длъжни да се преборим за всеки детайл от него, с цел да го създадем работещо и да прекараме страната през тези доста комплицирани води, в които се оказва целият свят. И ние ще го създадем без значение от високата цена, която ще платим. Това съобщи ръководителят на “Да, България” Христо Иванов в предаването “Въпросите” по ТВ1.

По думите му партиите са длъжни да вземат решение въпроса за ръководството, а не за личното си битие в честен комфорт като съпротива. И акцентира, че “Продължаваме смяната - Демократична България” прави големи взаимни отстъпки и тежки салда в името на устойчиво работещо ръководство.

“Трябва да отчитаме, че стартира война, която се води не някъде в полетата на Украйна, а през нас. На този декор България не можеше да продължава да потъва в тотална неуправляемост. Ние имахме парламент, който 2 години не можа да излъчи ръководство. Президент, който последователно стартира да концентрира власт в себе си. И обществото 5 пъти ни сподели, че ще би трябвало да намерим платформа, на която да работим заедно”, сподели той.

Иванов разказва назначението на Борислав Сарафов на позицията основен прокурор като върха на безизходицата. Той уточни, че сюжетът на обединяването е да сътвори систематични промени в институциите, които да бъдат в сходство с интернационалните стандарти.
“Гешев беше инструмент на един Господ и по-късно реши да бъде инструмент на различен Господ - в това няма правораздаване. Това може да удовлетворява нашето предпочитание да забележим избрани лица, които не харесваме, осъдени, само че наказването не всеки път е правосъдие”, разяснява Иванов.

Съпредседателят на Демократична България уточни, че Възраждане “канализират примес от боязън и яд, която реагира по непредсказуем начин”. И добави, че единственият метод това държание да бъде спряно, е да се сътвори устойчиво ръководство.

“Единственият метод да обърнем наклонността за напредък на “Възраждане” е да имаме ръководство, което да е устойчиво, да стартира да създава резултати и да дава причини на хората, че има смисъл да живеем дружно, че има смисъл да живеем в Европа”, приключи Христо Иванов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР