България трябва да има балансирана политика, а не да се

...
България трябва да има балансирана политика, а не да се
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Уверен съм, че Борисов няма да направи грешен ход да отзовава дипломати, а Цветанов...

" България би трябвало да има уравновесена политика, а не да се вършат внезапни ходове, да не се експулсрат дипломати. Важно е какво решение ще вземе министър председателят, неговата политика е доста вярна, Призовава неговите хора, министри, депутати и така нататък да не вършат неверни ходове, и да не злепоставят която и да е страна. " Това съобщи Волен Сидеров на в коридорите на Народното събрание.

Както през вчерашния ден първо БЛИЦ писа водачът на " Атака " беше безочливо цензуриран от Цветанка Ризова в предаването " Лице в лице ", откакто искаше да бъде включен по телефона поради " непремерено изявление на Цветан Цветанов по тематиката за експулсирането на съветските дипломати.

" Уверен съм, че Борисов няма да направи неверен ход да отзовава дипломати, ние не сме колониална страна, имаме право да кажем че нашата обстановка е такава, че можем да имаме друга политика от Англия. Не виждам за какво България би трябвало да застава на нейна страна. Час по скоро би трябвало да обсъдим този въпрос с съдружния съвет. Грешка е на Цветанов да прави каквито и да било изявления по тематиката ", безапелационен е Сидеров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР