България тотално загуби суверенитет и скоро ще свали гащи на

...
България тотално загуби суверенитет и скоро ще свали гащи на
Коментари Харесай

Георги Марков: България тотално загуби суверенитет и скоро ще свали гащи на Македония

България тотално загуби суверенитет и скоро ще смъкна гащи на Македония, написа във Facebook Георги Марков, някогашен парламентарен арбитър и някогашен народен представител от ГЕРБ.

" Предателството ще ни бъде обяснено с интернационалното състояние, както при комунизма. След прислужници на руските приятели, ще слугуваме на американските ултра либерали ", подължава той в обществената мрежа.

Ето и цялата обява на Георги Марков във Facebook:

Права е министър Генчовска, Сорос прави външната ни политика

Преди време споделих, че Весела Чернева, като консултант на Кирчо, управлява дипломацията. Тя е най-верният соросоид на Ванката Кръстев. Сега министърката го удостовери.

В Македония е същата работа. И децата знаят, че Зоран Заев е най-близкият европейски другар на сина на Сорос - Александър. Цял фотоалбум има в Интернет.

Синът на Байдън добра пара направи в Украйна, за което признава в книгата си. Сашко Сорос пък призна на брифинг със Заев, че стартира крупни вложения в Македония. Родители, какво да правиш, грижат се за децата си.

България тотално загуби суверенитет и скоро ще смъкна гащи на Македония. Предателството ще ни бъде обяснено с интернационалното състояние, както при комунизма. След прислужници на руските приятели, ще слугуваме на американските ултра либерали.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР